Now Reading:
Varaždinu u subotu dolazi Hajduk – Kovačević: Dat ćemo sve da razveselimo svoje navijače
Full Article 3 minutes read

Varaždinu u subotu dolazi Hajduk – Kovačević: Dat ćemo sve da razveselimo svoje navijače

U 3. kolu SuperSport HNL-a Varaždinu u subotu dolazi Hajduk, utakmica se igra od 21 sat, a najavili su ju trener Varaždina Mario Kovačević i igrač Tonio Teklić.

Veselimo se utakmici s Hajdukom. Posebno nakon utakmice u Puli, gdje smo zasluženo pobijedili. Bila je to dobra utakmica nakon poraza u prvom kolu. Znamo što Hajduk znači u hrvatskom nogometu. Veselimo se utakmici u subotu, svi pričaju o njoj, karte se dobro prodaju, imat ćemo pun stadion. Cijenimo Hajduk, ali igramo doma i dat ćemo sve od sebe da razveselimo naše navijače – rekao je trener Kovačević.

Varaždin je u srijedu igrao prijateljsku utakmicu s prvoligašem iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Sharjah FC. Posavec i Vugrinec su bili strijelci za pbjedu 2:1.

– Moram pohvaliti dečke koji su igrali jučer, a inače igraju manje. Igrali smo protiv viceprvaka Emirata, tamo ima igrača s milijunskim ugovorima. Jako sam zadovoljan, konkurencija za prvu ekipu je sve jača, svi daju sve od sebe, žele igrati. Glava me boli koga staviti, ali mogu samo 16 igrača. I tih 16 moraju biti pravi. Vjerujem da ćemo iz utakmice u utakmicu bit bolji – dodao je Kovačević.

Što se tiče igrača na raspolaganju, Šego je počeo trenirati, ali Kovačević misli da nisu velike šanse da bude u konkurenciji za subotu, dok su ostali zdravi.

Tonio Teklić sada je igrač Varaždina, a nekad je bio u Hajduku.

– Sretan sam i zadovoljan ovdje, ekipa me prihvatila, navijači me prihvatili. U prvoj utakmici prvenstva smo griješili i svi to znamo, ali u drugoj smo zato zasluženo pobijedili. Sad čekamo Hajduk zadovoljni i sretni nakon te pobjede. Svi smo željni te utakmice, jedva čekamo istrčati na teren. Uz Livaju Hajduk ima devet igrača koji su fantastični. Ne smijemo se fokusirati na jednog-dva nego na sve. Trener nas priprema i imam osjećaj da će bit dobro. Drago mi je da su u Varaždinu prepoznali moj trud i rad. Zahvaljujem navijačima i nadam se da ćemo ih usrećiti u subotu – kazao je Teklić.

Spominjao se još jedan igrač Hajduka, Dario Melnjak koji je potekao iz Nedeljanca.

– To je dečko iz našeg kraja i drago mi je da je pravi. Ali preksutra ćemo sve dati da ne bude toliko opasan – rekao je trener Kovačević.

n.kalajdžija / www.sjever.hr
28.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.