Now Reading:
Kreću radovi na izgradnji pristupne ceste prema novom Dječjem vrtiću Budinščina – načelnik Hercigonja: Ulažemo u sigurnost naših najmlađih!
Full Article 2 minutes read

Kreću radovi na izgradnji pristupne ceste prema novom Dječjem vrtiću Budinščina – načelnik Hercigonja: Ulažemo u sigurnost naših najmlađih!

U Općini Budinščina uskoro kreću radovi na izgradnji pristupne ceste prema novootvorenom Dječjem vrtiću. Riječ je o radovima vrijednim 501 tisuću kuna s PDV-om, a načelnik Radovan Hercigonja u petak je potpisao ugovor s izvođačem, tvrtkom Završni radovi Krešo d.o.o. Krapinske Toplice.

Radovi će uključivati rekonstrukciju dijela državne ceste D24, izgradnju nogostupa s oborinskom odvodnjom te izgradnju pristupne ceste prema novom Dječjem vrtiću Budinščina.
-Potpisivanje ugovora za izgradnju pristupne ceste prema novom dječjem vrtiću prvi je uvjet za znatno lakši pristup roditelja i zaposlenika našem dječjem vrtiću. S obzirom da je prostor vrtića sigurno i moderno opremljen, izgradnja ove ceste dodatno će povećati sigurnost svih korisnika vrtića – rekao je načelnik Hercigonja.

Stavljanjem u funkciju nove pristupne ceste te izgradnjom nogostupa, priča će biti zaokružena, a djeci, njihovim roditeljima, odgojiteljima i zaposlenicima Dječjeg vrtića Budinščina bit omogućeni kvalitetniji i sigurniji uvjeti.

-Želimo da naša djeca prilikom boravka u vrtiću budu sigurna te da tamo razvijaju svoje sposobnosti i kreativnost – zaključio je Hercigonja.

Radovi kreću nakon uvođenja izvođača u posao koje je predviđeno za 27. srpnja, a rok za izvođenje je 60 dana. Stručni nadzor vrijedan gotovo 25 tisuća kuna s PDV-om obavljat će tvrtka JAM-ING d.o.o. iz Zlatara s čijim je vlasnikom načelnik Hercigonja u petak također potpisao ugovor.

www.sjever.hr/budinscina.hr
27.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.