Now Reading:
Ljekarne Zagrebačke županije otvorile poslovnicu u City parku Zelina – Župan Kožić: Nova poslovnica bit će bliža i dostupnija kupcima
Full Article 1 minutes read

Ljekarne Zagrebačke županije otvorile poslovnicu u City parku Zelina – Župan Kožić: Nova poslovnica bit će bliža i dostupnija kupcima

U sklopu City parka Zelina s radom je započela nova poslovnica Ljekarni Zagrebačke županije, točnije „preseljena“ poslovnica iz Donje Zeline, a njenom otvorenju u ime Zagrebačke županije nazočio je župan Stjepan Kožić.

-Nova poslovnica u ovako modernom centru bit će bliža i dostupnija kupcima koji sada mogu na jednom mjestu obaviti kupnju, ali i podići lijekove i druge proizvode koje im naše Ljekarne nude. Također, poslovnica će raditi i nedjeljom, što do sada nije bio slučaj – rekao je Kožić dodavši kako je prema resornom ministarstvu upućen zahtjev za otvaranjem nove podružnice u Donjoj Zelini, kako bi bilo pokriveno cijelo zelinsko područje.

Ravnateljica Ljekarni Zagrebačke županije Ana Galić Skoko istaknula je kako će stručan i motiviran tim ljekarnika u zelinskoj poslovnici svojom suradnjom, znanjem i zalaganjem doprinijeti sprječavanju bolesti i zaštiti zdravlja svih stanovnika.

-Naš cilj je da unaprijedimo i očuvamo ugled Ljekarni Zagrebačke županije, a da stanovništvu koje nam je odlučilo pokloniti svoje povjerenje pružimo ljekarničku uslugu najvećeg standarda kvalitete – rekla je Galić Skoko.

www.sjever.hr/zagrebacka-zupanija.hr
26.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.