Now Reading:
Križevci Beach Party i ove godine oduševio brojne posjetitelje, najviše uživali najmlađi
Full Article 3 minutes read

Križevci Beach Party i ove godine oduševio brojne posjetitelje, najviše uživali najmlađi

Kantice i lopatice, pijesak, bazeni, kokteli, ležaljke, morski pas, brod, suncobrani, DJ Ivan Krnjić – Krnya i bogat prigodni ljetni program dočekao je i ove godine posjetitelje na drugom izdanju Križevci Beach Partyja.

Cijeli Strossmayerov trg još je jednom pretvoren u „plažu“ na radost brojnih posjetitelja, pogotovo onih najmlađi.

Križevci Beach Party započeo je u jutarnjim satima odbojkaškim turnirom u organizaciji Ženskog odbojkaškog kluba Križevci, a pod pokroviteljstvom trgovine Intersport. U kategoriji žena, prvo mjesto pripalo je ekipi BeeStar, drugo ekipi Unknown, a treće ekipi Kume. U kategoriji muškaraca, prvo mjesto pripalo je ekipi A je to, drugo mjesto ekipi Kids From The Sky, a treće mjesto ekipi Krim Tim 2.

Održane su i zabavne vodene igre za djecu u kojima su najmlađi vodenim pištoljima gađali mete i vodili kantice pod vodstvom članice Udruge kineziologa Križevci Ele Šimunčić.

U organizaciji Škole trčanja Križevci, a pod pokroviteljstvom tvrtke Intersport održano je natjecanje u skoku u dalj. U kategoriji djevojčica nižih razreda osnovne škole prvo mjesto osvojila je Zita Blašković, drugo Ina Šoronda, a treće Nikolina Kiš dok je u kategoriji dječaka nižih razreda osnovne škole prvo mjesto osvojio Jan Blašković, drugo Gabriel Furmeg, a treće Patrik Leljak. U kategoriji učenica viših razreda osnovne škole prvo mjesto pripalo je Klari Rađa, a drugo Klari Maksić dok je u kategoriji učenika viših razreda osnovne škole prvo mjesto osvojio Leo Lovreković, drugo Noa Tomašić, a treće Jurica Košutar.

Tvrtka Košić plus d.o.o. i Beauty stars agency by Ana Batarelo organizirali su ljetnu modnu reviju na kojoj su predivni modeli nosili ljetne kreacije Vibela designa, Huten tekstila i Udruženja obrtnika Križevci, Košić plus d.o.o. kao i naočale Očnog centra Visus dok je za frizure bio zadužen Royal M Boutique. U glazbenom predahu nastupile su polaznice Plesnog centra Ritam Marta Kamenjak, Melani Plavec i Kiara Koprić koje su pokazale svoje najbolje plesove.

Dašak Orijenta i Indije na Strossmayerov trg donijele su plesačice Ana Jug Apsaradhe i Ema Švast koje su zadivile brojne svojim trbušnim plesom.

Ove godine Križevci Beach Party upotpunjen je morskim psom kojeg je volonterski izradio akademski kipar Igor Brkić, a obojale profesorica likovne kulture Tea Hatadi zajedno s Marijom Konfic, Marijom Roginom i Ivonom Brkić.

Organizatori Križevci Beach Partyja bili su Grad Križevci i Turistička zajednica Grada Križevaca.

www.sjever.hr/krizevci.hr
26.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.