Now Reading:
Završen jubilarni Forestland X!
Full Article 2 minutes read

Završen jubilarni Forestland X!

48 sati je u šumici trajao u nedjelju završeni X. Festival Forestland. Deseti po redu Forestland pohodilo je gotovo 10.000 partijanera u dva dana festivala.

– Možemo reći bez ustrčavanja da je sjever Hrvatske nova poželjna festivalska destinacija – rekao je Krešo Biškup iz organizacije Forestland.

Gotovo 10.000 ljudi prošlo je festivalom u dva dana, mnogi su bili stranci, mnogi su kampirali, a smještaj u regiji bio je krcat. Sretni smo i zahvalni svim partnerima, prijateljima, posjetiteljima i naravno i izvođačima bez kojih ovo sve ne bi bilo moguće. Vidimo se u 2023. – poručio je.

Sam festival oborio je rekorde posjećenosti, ali i društveno-medijskog dosega. Slika sa festivala obišla je svijet, a organizatori su na to posebno ponosni.

– Festival Forestland, za razliku od mnogih drugih festivala, poglavito na obali, nije povezan sa stranim promotorima, agencijama ili organizatorima, sve što smo postigli postigli smo sami – napomenuo je Biškup.

– Upravo smo zbog toga posebno ponosni što nas je publika prepoznala, što su obje pozornice bile iznimno popularne, što nas artisti cijene, poštuju i rado se vraćaju. Slika koja odlazi iz Međimurja u svijet pokazuje kvalitetu ove destinacije, a svi koji su se zatekli u Šumici proteklog vikenda jednostavno su oduševljeni viđenim – kazao je.

63 DJ-a, 4 live nastupa, preko 80 sati glazbe, turnir u odbojci, gotovo 50 tetovaža, brijanja u Askari barbershopu i nemjerljivo puno dobrih vibracija i osmijeha, pokazatelj su da je Forestland projekt za kakvim sjever Hrvatske vapi. Uz zahvalu partnerima, posjetiteljima i sponzorima organizatori najavljuju 11. izdanje Forestlanda za 2023. godinu. Spremite datume!

Photo: Marko Kiš

www.sjever.hr
25.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.