Now Reading:
Kolar za Sjever.hr potvrdio – kreću razgovori s potencijalnim partnerima za parlamentarne izbore: “Moj stav je da moramo pobijediti i dovesti ljevicu na vlast”
Full Article 2 minutes read

Kolar za Sjever.hr potvrdio – kreću razgovori s potencijalnim partnerima za parlamentarne izbore: “Moj stav je da moramo pobijediti i dovesti ljevicu na vlast”

Budući je i sam bio na tom sastanku krapinsko-zagorski župan Željko Kolar potvrdio je za portal Sjever.hr da se SDP ozbiljno priprema za izbore i da počinju razgovori s potencijalnim koalicijskim partnerima oko mogućeg zajedničkog izlaska na sljedeće parlamentarne izbore.

Naime, nedavno je održano prošireno Predsjedništvo SDP-a na kojem je bio i župan Kolar. Potvrdio je izlaganje svjetskog PR stručnjaka Alexa Browna koji je već ranije imao suradnju s tom strankom za vrijeme Zorana Milanovića.

-Nakon što je Brown održao prezentaciju okupljeni na tom proširenom sastavu Predsjedništva raspravljali su oko načina izlaska na sljedeće parlamentarne izbore. Naglašavam da zasada nema nikakve odluke i prejudiciranja odluke već je Predsjedništvo ovlastilo predsjednika Grbina da otpočne razgovore sa potencijalnim koalicijskim partnerima – pojasnio je Kolar te još jednim naglasio da je ovo tek početak razgovora.

-Hoće li doći do okupljanja lijevih stranka, hoćemo li izaći samostalno ili u jednom ili više blokova to će tek vrijeme i razgovori, odnosno eventualni dogovori pokazati. Još jednom naglašavam ovo je tek početak razgovora – potvrdio je Kolar te u svom stilu odgovorio na pitanje koji je njegov stav:

-Moj stav je da moramo pobijediti. Hoćemo li to napraviti samostalno ili kroz koaliciju manje je bitno, bitno je da ljevica mora pobijediti i doći na vlast – završio je Kolar.

Dodao je i da bilo kakvu suradnju prije ili poslije izbora predviđa prije svega kvalitetnu suradnju po programskoj osnovi koja je prvenstveno u interesu svakog građanina Hrvatske.

s.kalajdžija / www.sjever.hr
25.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.