Now Reading:
AGLOMERACIJA IVANEC Idućeg se tjedna nastavljaju opsežni radovi – donosimo detalje
Full Article 2 minutes read

AGLOMERACIJA IVANEC Idućeg se tjedna nastavljaju opsežni radovi – donosimo detalje

Radovi na projektu “Sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda aglomeracije Ivanec”, najvećem komunalno – infrastrukturnom projektu na području grada Ivanca, a kojem je nositelj poduzeće Ivkom vode d.o.o. u punom su jeku.

S obzirom da je riječ o iznimno opsežnom i zahtjevnom zahvatu, a u cilju pravovremenog obavještavanja građana, Grad Ivanec objavio je informacije o planu izvođenja aglomeracijskih radova tijekom idućeg tjedna:

-etapa 1: uz državnu cestu DC35, prema raskrižju s Vuglovcem
-etapa 2: u Vuglovcu, na raskrižju, kod kućnog broja 37a te od kućnog broja 27 prema kućnom broju 28a
-etapa 4: u gornjem dijelu naselja Punikve, od društvenog doma prema Šikadu te u Ivanečkom naselju uz državnu cestu DC35 

Radovi na mješovitoj kanalizacijskoj mreži na području centralnog dijela naselja Ivanec izvode se u Ulici Augusta Cesarca i to od grobne kuće na groblju u Ivancu prema Ulici žrtava hrvatskih domovinskih ratova.

Radovi na asfaltiranju saniranog i rekonstruiranog postojećeg sustava odvodnje izvodit će se u Ulici Ivana Gorana Kovačića od raskrižja s Ulicom Ivana Gundulića prema semaforu.

U tijeku su i radovi na izgradnji kućnih priključaka na lokacijama na kojima se zadnjih mjesec dana izvodila kanalizacija, a na koje će se korisnici moći priključiti nakon završetka projekta.
Također, iz Grada ističu da će po završetku Aglomeracije Ivanec sve raskopane ceste bit će asfaltirane.

S obzirom da je zbog radova otežan i usporen promet građane mole za strpljenje i razumijevanje tijekom izvođenja radova.

www.sjever.hr/ivanec.hr
24.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.