Now Reading:
Nova investicija u srcu Hrvatskog zagorja: U Krapinu stigla renomirana tvrtka, na otvorenju benzinske postaje dodijeljene donacije krapinskim udrugama
Full Article 2 minutes read

Nova investicija u srcu Hrvatskog zagorja: U Krapinu stigla renomirana tvrtka, na otvorenju benzinske postaje dodijeljene donacije krapinskim udrugama

Da je Krapina grad itekako privlačan investitorima dokazano je još jednom u petak. Naime, u srce Hrvatskog zagorja stigla je nova investicija i to renomirane hrvatske tvrtke s tradicijom dugom 54 godine. Riječ je o tvrtki AGS Hrvatska koja je u Krapini otvorila novu benzinsku postaju i odmah na otvorenju pokazala svoju društvenu odgovornost dodijelivši donacije krapinskim udrugama.

Otvorenju je prisustvovao i gradonačelnik Zoran Gregurović koji je naglasio kako Grad Krapina intenzivno radi na stvaranju kvalitetnih uvjeta za gospodarstvenike, a s obzirom da postaje sve privlačnija novim investitorima u tome je poprilično uspješna.

-Drago mi je što je renomirana hrvatska tvrtka koja se ne bavi samo naftnim derivatima nego i hotelskim biznisom i turizmom za otvorenje svoje nove benzinske postaje izabrala upravo naš grad. Želim im dobrodošlicu u srce Hrvatskog zagorja i uspješan rad – rekao je gradonačelnik Gregurović.

S obzirom da je samo otvorenje bilo iskorišteno i za dodjelu donacija udrugama, Gradskom puhačkom orkestru Krapina, Krapinskim mažoretkinjama i twirling klubu, Udruzi za osobe s intelektualnim teškoćama te Udruzi distrofičara, gradonačelnik Gregurović izrazio je zadovoljstvo što su pokazali svoju društvenu odgovornost.

-Posebno mi je drago da je riječ o tvrtki koja je prepoznala domaću radnu snagu jer su benzinsku gradili domaći, krapinski izvođači te da su na otvorenju dodijelili donacije našim krapinskim udrugama što pokazuje i onaj društveni segment, odnosno njihovu društvenu odgovornost – zaključio je Gregurović.

Predsjednik uprave AGS-a Tomislav Antunović zahvalio je lokalnoj zajednici, Gradu Krapini i Krapinsko-zagorskoj županiji što su im bili velika podrška tijekom cijelog procesa.

Novu investiciju podržava i Krapinsko-zagorska županija, a zamjenica župana Jasna Petek izrazila je zadovoljstvo što tvrtka širi svoje poslovne aktivnosti i na područje grada Krapine.

-Uvijek rado prigrlimo svaku privatnu inicijativu i investiciju, a ono što nas posebno veseli je to što je ova kompanija na samom početku pokazala društvenu odgovornost i izuzetnu socijalnu osjetljivost donacijama koje je uručila udrugama s područja Grada Krapine, a koje će im sigurno pomoći u budućem radu. Time je zapravo pokazala i smjer u kojem namjerava djelovati na našem području – rekla je Petek.

www.sjever.hr
22.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.