Now Reading:
Budite i vi dio sportskog ljeta u Ivancu, pridružite se trailu zanimljivog naziva – “U gaćicama v Gačice”
Full Article 2 minutes read

Budite i vi dio sportskog ljeta u Ivancu, pridružite se trailu zanimljivog naziva – “U gaćicama v Gačice”

Ovoga vikenda širom ivanečkog gradskog područja nastavlja se sportski program Ljeta u Ivancu. Na repertoaru su sportsko – rekreativni sadržaji za sve dobne skupine građana, a održavaju se u organizaciji DŠR-a Lančić – Knapić i Atletskog kluba Varaždin.

Ove nedjelje u Gačicama se u organizaciji Atletskog kluba Varaždin održava 2. trail utrka dopadljiva naziva „U gaćicama v Gačice“. S obzirom na odličan odaziv i izvrsne dojmove od prošle godine, utrka se održava i ove godine, a start je planiran u 10 sati.

Trkačima su na raspolaganju tri staze: „Duge gaće“ u dužini od 18 kilometara, „Kratke gaće“ u dužini od 7 kilometara te „Vražji stolček“ u dužini od 3 kilometra, a start i cilj svih utrka je na malonogometnom igralištu u Gačicama.

DŠR Lančić – Knapić, također za nedjelju priprema tradicionalnu i dobro poznatu utrku za najmlađe pod nazivom „Trčanje je radost“. Utrka se održava već desetu godinu zaredom, a početak je planiran za 10 sati. Okupljanje i prijave trkača počinju u 9 sati na malonogometnom igralištu SRC Lančić (kod Matišićevog bajera).

-Pozivamo sve zainteresirane da se ovoga vikenda uključe u organizirane sportske manifestacije – poručuju iz Grada Ivanca.

www.sjever.hr / ivanec.hr
22.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.