Now Reading:
U Međimurskoj županiji ogroman porast broja novozaraženih
Full Article 1 minutes read

U Međimurskoj županiji ogroman porast broja novozaraženih

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 352 uzoraka, od čega su evidentirana 292 pozitivna nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 82,9 posto pozitivnih od broja testiranih. Brzim antigenskim testiranjem potvrđeno je šest pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2. Iz drugih županija javljeno je da je PCR-om dokazan SARS-Cov-2 kod dvije osobe s prebivalištem/boravištem u Međimurskoj županiji.

U protekla 24 sata oporavile su se 82 osobe. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 520. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 127 832 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 17 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitalizirano je šest pacijenata, otpuštene su tri osobe, nema preminulih osoba.

Cijepljenje se provodi petkom od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec.

www.sjever.hr
21.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.