Now Reading:
ODLIČNE VIJESTI Lepoglava nastavlja s unapređenjem sportske infrastrukture – uskoro dobiva i vanjski fitness
Full Article 1 minutes read

ODLIČNE VIJESTI Lepoglava nastavlja s unapređenjem sportske infrastrukture – uskoro dobiva i vanjski fitness

Ministarstvo turizma i sporta Gradu Lepoglavi dodijelilo je 150.000 kuna potpore za realizaciju projekta vanjskog fitnessa u sklopu Sportsko-rekreacijskog centra Lepoglava. Riječ je o sredstvima dodijeljenima u sklopu Natječaja za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina u 2022. godini na koji je Grad Lepoglava prijavio ovaj projekt kojim planira urediti i opremiti vanjsku vježbaonicu na SRC-u Lepoglava.

-Ovo je još jedan od projekata u nizu za koji smo, zahvaljujući dobrom planiranju i pripremi, ostvarili potporu iz drugih izvora financiranja. Njegovom provedbom nastavljamo s uređenjem sportske infrastrukture na gradskom području. Cilj nam je približiti sport građanima, animirati djecu i mlade za bavljenje sportom, sportskim aktivnostima utjecati na zdravstvenu prevenciju i u konačnici povećati kvalitetu života građana. U suradnji sa Zajednicom sportskih udruga Grada Lepoglave uredit ćemo svojevrsni fitness centar na otvorenom i omogućiti sportašima i rekreativcima bavljenje i natjecanje u sportovima koji imaju potrebu korištenja takvih sprava u svojim pripremama – poručio je gradonačelnik Marijan Škvarić.

Ukupna vrijednost projekta je 303.000 kuna. U planu je uređenje prostora od 120 četvornih metara i postavljanje 18 sprava za vježbanje.

www.sjever.hr / lepoglava.hr
21.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.