Now Reading:
Za turističke projekte i manifestacije u Koprivničko-križevačku županiju stiglo pola milijuna kuna – evo što je sve u planu
Full Article 2 minutes read

Za turističke projekte i manifestacije u Koprivničko-križevačku županiju stiglo pola milijuna kuna – evo što je sve u planu

Fond za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinent lokalnim turističkim zajednicama na području Koprivničko-križevačke županije u 2022. godini odobrio je gotovo pola milijuna kuna bespovratnih sredstava za projekte i manifestacije.

Tehnički dio javnog poziva provela je županijska Turistička zajednica, a odluku o odobrenju trinaest projekata lokalnih turističkih zajednica s područja Koprivničko-križevačke županije donijelo je Turističko vijeće Hrvatske turističke zajednice u kojemu su sudjelovali članovi Povjerenstva iz županijske Turističke zajednice.

Završetkom projekata lokalnih turističkih zajednica za koje je dodijeljena potpora unaprijedit će se turistička ponuda i prepoznatljivost Koprivničko-križevačke županije.

Odobreni su projekti koprivničke Turističke zajednice Vinska cesta – PodraVina u iznosu od 94.500 kuna i Kulturna ruta – Podravske kleti u iznosu od 40.500 kuna. Turistička zajednica grada Križevaca za 54. Križevačko veliko spravišče dobila je bespovratna sredstva u iznosu od 27 tisuća kuna, a za projekt U križevačkim krevetima, za prigorskim stolovima 21.600 kuna.

Turističkoj zajednici područja Središnja Podravina odobrena su tri projekta, Događanja u Hlebinama – obogaćivanje turističke ponude dodijeljen joj je iznos od 22.500 kuna, za Hodočašće u Molvama – Marijansko svetište 13.500 kuna, a za Podravski piknik na Šoderici 27.000 kuna.

Turistička zajednica Dravski Peski uspješno je povukla sredstva za Virtualnu šetnju Dravskim Peskima u iznosu od 14.400 kuna, 69.300 kuna za Povećanje vidljivosti destinacije Dravski Peski te 54.810 kuna za oglašavanje destinacije.

Turističkoj zajednici grada Đurđevca za Advent u Đurđevcu odobrene su 54 tisuće kuna, za Jesen u Đurđevcu 12.600 kuna, a za Turističke karte grada Đurđevca 16.200 kuna.

www.sjever.hr / kckzz.hr
20.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.