Now Reading:
Varaždin odlazi “na noge” Istri, trener Kovačević poručuje: Nije tragedija izgubiti, ali vidjet ćete u petak da možemo osvajati bodove
Full Article 2 minutes read

Varaždin odlazi “na noge” Istri, trener Kovačević poručuje: Nije tragedija izgubiti, ali vidjet ćete u petak da možemo osvajati bodove

Nakon domaćeg poraza od Slaven Belupa u 1. kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige, momčad Varaždina u petak će gostovati u Puli, gdje će odmjeriti snage s domaćom Istrom 1961.

Prilika je to da se Varaždinci iskupe za loš start, a trener Mario Kovačević koji kaže da nije tragedija izgubiti obećaje da će u toj utakmici dati sve od sebe da budu bolji.
-Kad je riječ o sastavu ekipe, kadar se malo širi, što me veseli. Moramo reagirati, neke stvari stvarno nisu bile dobre protiv Belupa, tako da ćemo napraviti što možemo. U duelima trkački možemo i moramo bolje, to znamo – rekao je Kovačević.

Dodao je da poslije utakmice nije bilo novih ozljeda, ali da se osjeća da neki od igrača koji još uvijek nisu u konkurenciji nedostaju ekipi.

Kad je riječ o Istri, Kovačević kaže da je riječ o momčadi koja se, kao i Varaždin, još uvijek gradi.
-Ima svoje kvalitete, ali i neke mane koje ćemo pokušati iskoristiti. No mi smo najbitniji i moramo biti puno bolji, ako nešto želimo napraviti, a želimo sigurno – rekao je trener Varaždinaca.

Naglasio je da iako je teško s obzirom da je početak prvenstva, ali da Istru moraju pobijediti.
– Moramo to proći da budemo bolji. Na nama je da pokažemo, i vjerujte da ćemo pokazati, da mi možemo igrati u Prvoj ligi. Imamo odlične igrače i ove koje trenutno imamo, u njih vjerujem. Vidjet ćete u petak da možemo igrati i osvajati bodove – kazao je Kovačević te dodao kako će sigurno iskočiti i netko mladi.

Vratar Oliver Zelenika osvrnuo se na nadolazeće protivnike poručivši kako u ovim utakmicama protiv nominalno četiri slabije ekipe moraju igrati.

– Jedino igrom možemo biti konkurentni. Nadamo se da ćemo se iskupiti za ovo što se dogodilo u nedjelju. Nezgodan će biti Mišković, ali po meni je njihova najjača snaga ekipni dio gdje napadaju s velikim brojem igrača i brane se s velikim brojem igrača. Nemaju zasad neko istaknuto ime, no moramo biti spremni na sve jer nas je i Slaven Belupo bez Krstanovića nadigrao – rekao je Zelenika.

a.kučić/sjever.hr
20.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.