Now Reading:
Kraj srpnja rezervirajte za Vinski piknik: na preloškoj Marini čekaju vas odlična zabava i okusi Međimurja
Full Article 1 minutes read

Kraj srpnja rezervirajte za Vinski piknik: na preloškoj Marini čekaju vas odlična zabava i okusi Međimurja

Za sreću nije potrebno mnogo – lijepo vrijeme, dekica za piknik, čaša dobrog vina i ugodno društvo. A upravo to nudi Marina Prelog u subotu na ponovljenom Vinskom pikniku na Marini.

Vinski piknik manifestacija je koja je započela suradnjom Marine Prelog, Vinarije Dvanajščak-Kozol i Turističke zajednice Grada Preloga, a kojoj je cilj bio sljubiti dva međimurska krajolika – gornje i donje Međimurje.

Turistička zajednica Grada Preloga podržava inicijativu za organizacijom takve manifestacije, obzirom da se radi o kreiranju novih sadržaja za posjetitelje s naglaskom na domaćoj gastronomskoj i enološkoj ponudi.

Vina iz gornjeg Međimurja najbolje idu uz riblje specijalitete iz Kederove kuhinje, stoga će posjetitelje kroz degustaciju od 17 do 18 sati uz ponudu ukusnih zalogajčića i prodaju svojih vina voditi uvijek nasmiješena Tea Dvanajščak Vuković.

A za dobru atmosferu pobrinut će se odličan glazbeni duo Bend Civilizacija obradama poznatih glazbenih hitova. Ne preostaje vam ništa drugo nego ponijeti dekicu za piknik, pronaći udobno mjesto i uživati u okusima Međimurja.

www.sjever.hr / prelog.hr
19.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.