Now Reading:
Kraj srpnja rezervirajte za Vinski piknik: na preloškoj Marini čekaju vas odlična zabava i okusi Međimurja
Full Article 1 minutes read

Kraj srpnja rezervirajte za Vinski piknik: na preloškoj Marini čekaju vas odlična zabava i okusi Međimurja

Za sreću nije potrebno mnogo – lijepo vrijeme, dekica za piknik, čaša dobrog vina i ugodno društvo. A upravo to nudi Marina Prelog u subotu na ponovljenom Vinskom pikniku na Marini.

Vinski piknik manifestacija je koja je započela suradnjom Marine Prelog, Vinarije Dvanajščak-Kozol i Turističke zajednice Grada Preloga, a kojoj je cilj bio sljubiti dva međimurska krajolika – gornje i donje Međimurje.

Turistička zajednica Grada Preloga podržava inicijativu za organizacijom takve manifestacije, obzirom da se radi o kreiranju novih sadržaja za posjetitelje s naglaskom na domaćoj gastronomskoj i enološkoj ponudi.

Vina iz gornjeg Međimurja najbolje idu uz riblje specijalitete iz Kederove kuhinje, stoga će posjetitelje kroz degustaciju od 17 do 18 sati uz ponudu ukusnih zalogajčića i prodaju svojih vina voditi uvijek nasmiješena Tea Dvanajščak Vuković.

A za dobru atmosferu pobrinut će se odličan glazbeni duo Bend Civilizacija obradama poznatih glazbenih hitova. Ne preostaje vam ništa drugo nego ponijeti dekicu za piknik, pronaći udobno mjesto i uživati u okusima Međimurja.

www.sjever.hr / prelog.hr
19.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.