Now Reading:
Zagorska policija ovog vikenda imala pune ruke posla – Čak tri prometne nesreće skrivili pijani vozači
Full Article 2 minutes read

Zagorska policija ovog vikenda imala pune ruke posla – Čak tri prometne nesreće skrivili pijani vozači

Kako su izvijestili iz Policijske uprave krapinsko – zagorske tijekom proteklog vikenda evidentirana su dva kaznena djela, od kojih jedno kazneno djelo krađe i jedno kazneno djelo teške krađe, dok su od prekršaja evidentirana tri prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, jedan prekršaj neovlaštenog posjedovanja droga i jedan prekršaj iz Zakona o šumama. Na zagorskim prometnicama zabilježeno je sedam prometnih nesreća.

Šest prometnih nesreća bilo je s materijalnom štetom te su se dogodile u Zlataru zbog nepropisne radnje vozilom, u Donjoj Stubici i Mariji Bistrici zbog nepropisne vožnje u natrag, u Sušobregu i Pustodolu Orehovičkom uslijed neprilagođene brzine i u Oroslavju zbog ne kretanja vozilom uz desni rub kolnika.
U prometnim nesrećama u Pustodolu Orehovičkom i Oroslavju nesreće su skrivili vozači pod utjecajem alkohola od 1,74 i 2,51 promila.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Krušljevom Selu zbog kretanja vozilom preblizu desnom rubu kolnika, vozač koji je upravljao osobnim vozilom s 1,58 promila alkohola u organizmu i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola ukinuta zadobio je lakše tjelesne ozljede.

Od ostalih događaja evidentirana su tri požara na otvorenom, odnosno požara suhe trave na parcelama u Prepuševcu, Gornjoj Konjščina i Poljanici Bistričkoj.

www.sjever.hr
18.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.