Now Reading:
VIDEO Čakovec dobiva novu vizuru: Još 10 dana dijeli nas od omiljene ljetne manifestacije, Porcijunkulova
Full Article 1 minutes read

VIDEO Čakovec dobiva novu vizuru: Još 10 dana dijeli nas od omiljene ljetne manifestacije, Porcijunkulova

Grad Čakovec još sitno broji do početka svoje omiljene ljetne manifestacije, Porcijunkulova od koje nas dijeli točno 10 dana.

Riječ je o najvećoj čakovečkoj kulturno-turističkoj manifestaciji koja će se ove godine održati po 58. puta, a trajat će od 28. srpnja do 2. kolovoza.

S obzirom da je početak sve bliže, grad je počeo polako dobivati novu vizuru, a u centru je počelo postavljanje nezaobilaznog ukrasa Porcijunkulova – šarenih kišobrana.

Ove godine program će obuhvaćati izložbe i radionice starih zanata i obrta, koncerte, edukativne i zabavne radionice za najmlađe, prezentacije međimurskih vina i još mnoštvo toga, a u glazbenom programu zabavljat će vas Prljavo kazalište, Sanja, Marinko i Zec, Matija Cvek, Maja Šuput, Crvena jabuka i Neda Ukraden.

Detaljan program bit će poznat u utorak za kada je najavljena konferencija za medije na kojoj prisustvovati gradonačelnica Čakovca Ljerka Cividni, direktor gradske Turističke zajednice Filip Horvat i gvardijan Franjevačkog samostana u Čakovcu fra Josip Grubišić.

Kako se Čakovec uređuje za najpoznatiju ljetnu manifestaciju pogledajte u videima.

tklopotan / www.sjever.hr / FB Ljerka Cividni
18.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.