Now Reading:
I jutros ogromne gužve na cestama, evo gdje su najveće kolone
Full Article 2 minutes read

I jutros ogromne gužve na cestama, evo gdje su najveće kolone

Usporeno u koloni vozi se na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče, promet se usporava između naplate Lučko i čvora Donja Zdenčina te odmorišta Draganić i čvora Karlovac u smjeru Dubrovnika, javio je Hrvatski autoklub (HAK).

Također, na zagrebačkoj obilaznici (A3) vozi se u koloni od čvora Jankomir prema naplati Lučko (A1), a dijelom se proteže i na autocestu A2 Zagreb-Macelj iz smjera čvora Zaprešić prema čvoru Jankomir, a kolona je i na autocesti A4 Goričan-Zagreb između čvorova Kraljevečki Novaki i Ivanja Reka u smjeru Zagreba oko 2 kilometra.

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a od Senja do Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Jak vjetar puše i na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između prolaza Vučipolje i vijadukta Božići te se vozi uz ograničenje brzine 40 km/h.

Pojačan je promet na cestama u smjeru mora, osobito na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Lučko i Bosiljevo II, A3 Bregana-Lipovac, zagrebačkoj obilaznici (A3) iz smjera Jankomira prema naplati Lučko, gradskim prometnicama i nekim graničnim prijelazima. Povremeni zastoji su na dionicama gdje su u tijeku radovi.

Na graničnim prijelazima Macelj i Goričan za ulazak u Hrvatsku čeka se do 30 minuta.

www.sjever.hr / HAK
18.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.