Now Reading:
FILMSKA POTJERA Pijani mladić namučio varaždinske policajce – nabio gas i ugasio svjetla na autu, lovili ga od Varaždina do Zbelave!
Full Article 2 minutes read

FILMSKA POTJERA Pijani mladić namučio varaždinske policajce – nabio gas i ugasio svjetla na autu, lovili ga od Varaždina do Zbelave!

Varaždinska je policija izvijestila o pravoj filmskoj potjeri za pijanim mladim vozačem koji im je pokušao pobjeći, ali je na kraju završio tamo gdje mu je i mjesto.

Naime, u subotu, 16. srpnja oko 2.15 sati na Istočnoj obilaznici grada Varaždina, policijski službenici Postaje prometne policije Varaždin, prilikom regulacije prometa, pokušali su svjetlećom stop tablicom zaustaviti osobno vozilo kojim je upravljao 21-godišnjak.

Mladić je pritom usporio i gotovo stao, da bi odjednom naglo dao gas i povećao brzinu. Pritom je bočnim dijelom vozila udario stop tablicu koju je policajac držao u ruci. Policijski su službenici krenuli za njim u smjeru Kućan Marofa, pri čemu je 21-godišnjak ugasio svjetla na vozilu te se tako kretao u prometu.

Nastavio je vožnju kroz Gornji Kućan te je zaustavljen u Varaždinskoj ulici u Zbelavi, gdje je izašao iz vozila i dao se u bijeg. Policijski su ga službenici sustigli i uhitili uz uporabu sredstava prisile.

Priveden je u Policijsku upravu varaždinsku i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje. Mladića je pregledala liječnica ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije koja je utvrdila da nije ozlijeđen prilikom uporabe sredstava prisile.

Za 21-godišnjaka je utvrđeno da je vozilom upravljao prije stjecanja prava na upravljanje, a alkotestiranjem je utvrđena koncentracija alkohola od 1.35 g/kg. S obzirom na navedeno te kako se radi o recidivistu u činjenju prometnih prekršaja, priveden je sucu prekršajnog odjela Općinskog suda u Varaždinu, gdje mu je određeno zadržavanje do 15 dana.

www.sjever.hr
18.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.