Now Reading:
Gradu Ivancu 100.000 kuna bespovratne potpore za modernizaciju nerazvrstanih cesta
Full Article 50 second read

Gradu Ivancu 100.000 kuna bespovratne potpore za modernizaciju nerazvrstanih cesta

Odlične vijesti stigle su za Grad Ivanec od strane Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine. Naime, Gradu Ivancu odobreno je 100.000,00 kuna za sufinanciranje projekta „Asfaltiranje nerazvrstanih cesta na području grada Ivanca“.

Projekt je još u svibnju ove godine prijavljen na raspisani Javni poziv za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2022. godini.

Radovi na modernizaciji nerazvrstanih cesta izvodit će se u mjesnim odborima u Ivancu, Ivanečkoj Željeznici i Salinovcu. Planirano je asfaltiranje 1,6 kilometara nerazvrstanih cesta od čega se jedan kilometar odnosi na asfaltiranje cesta iz višegodišnjeg Programa modernizacije nerazvrstanih cesta, a preostalih 600 metara odnosi se na asfaltiranja strmih dionica nerazvrstanih cesta.

Radove modernizacije izvoditi će tvrtka PZC Varaždin d.d., koja je bila najpovoljniji ponuditelj u provedenom postupku javne nabave. Vrijednost ugovorenih radova je 1.096.480,39 kuna s PDV-om.

www.sjever.hr / ivanec.hr
16.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.