Now Reading:
FOTO Varaždinci jedva dočekali povratak u najelitniji nogometni rang – podrške s tribina nije nedostajalo
Full Article 2 minutes read

FOTO Varaždinci jedva dočekali povratak u najelitniji nogometni rang – podrške s tribina nije nedostajalo

Ove nedjelje na rasporedu je bila prva utakmica SuperSport Hrvatske nogometne lige u kojoj je NK Varaždin, povratnik u najelitniji nogometni rang pred prepunim tribinama odmjerio snage s koprivničkim Slaven Belupom.

Podrške s tribina od prve minute utakmice nije nedostajalo, a uoči susreta kolona ljudi koja je čekala na svoj red za ulazak na stadion protezala se gotovo do Gradskih bazena.

Iako je Varaždin tijekom utakmice imao nekoliko odličnih prilika, prvo poluvrijeme prošlo je bez pogodaka, no već četiri minute nakon povratka iz svlačionica, u 49. minuti zabija Kocijan i Slaven Belupo vodi 1:0.

Dugo nakon toga nije bilo nikakvih pravih prilika, kako za goste, tako ni za domaće, sve do 74. minute kada su navijači svjedočili odličnoj obrani domaćeg golmana Zelenike. U 78. minuti utakmice novu priliku dobivaju Varaždinci, no nažalost lopta odlazi preko gola, kao i u 85. minuti kada je opasan bio kapetan Postonjski, ali suparnički golman bio je spreman.

Iako NK Varaždin pred više od 3000 gledatelja koji su popunili zapadnu tribinu nije uspio osvojiti tri boda, već je susret završio rezultatom od 1:0 za goste, igrači su na kraju utakmice nagrađeni velikim pljeskom.

Sljedeću priliku za pozitivan dojam dobit će idući petak kada će gostovati kod NK Istre.

Foto: Foto agencija Sjever
tklopotan / www.sjever.hr
17.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.