Now Reading:
Oroslavje kao nezaobilazna manifestacija ovog kolovoza – uz bogat program Ljetne pozornice – predviđena i tombola u kojoj možete osvojiti automobil!
Full Article 2 minutes read

Oroslavje kao nezaobilazna manifestacija ovog kolovoza – uz bogat program Ljetne pozornice – predviđena i tombola u kojoj možete osvojiti automobil!

U petak su nakon trogodišnje pauze predstavljana događanja povodom Ljetne pozornice Grada Oroslavja.

-Nakon 3 godine što zbog pandemije, što zbog financija nismo imali nekakve događaje, a mi smo poznati da se na ovom trgu događaju stvarno lijepe stvari i dojde nam jako puno ljudi iz cijelog Zagorja. Ove godine smo to odlučili podići na jedan viši nivo da se iskupimo ljudima i da imamo jedne spektakularne Dane grada – rekao je gradonačelnik Viktor Šimunović dodavši kako su ove godine pripremili jednu novost, odnosno iznenađenje za građane.

Riječ je ogromnoj tomboli koja sadrži oko 70 nagrada u vrijednosti preko 220 tisuća kuna koju su osigurali sponzori, a prva nagrada je nova Kia Rio.

Najavio je i kako će nastupiti razni izvođači, točnije: 12. 8. Hladno pivo, 13.8. Queen Real tribute bend, 14.8. Nina Badrić i 15.8. Kvartet Gubec.

Maja Šijan, direktorica Turističke zajednice Grada Oroslavja istaknula je kako su se potrudili da se program odvija na više lokacija i kako očekuju još veću posjećenost nego prijašnjih godina.

-Bit će različitih izlagača koji će svoje proizvode tokom večeri slagati. Čekaju nas brojne kazališne predstave koji na tri lokacije, beer fest, različite besplatne animacije za djecu, ulični performeri će nas također zabavljati kroz 4 dana. Bit će likovnih radionica za djecu, likovna kolonija mladih umjetnika pod vodstvom akademske slikarice Maje Vukine Bogović. Vraća se i vrtna zabava kod Luje Vranyczanya 13. i 14.8, dobra glazbe, lijepe haljine, lijepi i dobri izvođači – pobrojila je Šijan ne zaboravivši pritom ni udruge koje tradicionalno organiziraju druženja povodom Dana grada.

– Imamo braniteljsku kotlovinu, šahovski turnir, gljivari kuhaju svoj tradicionalni gulaš, izložba gljiva, ŠRK Klen orginizira natjecanje u ribolovu. Za svakog ponešto od mladih do najstarijih – zaključila je.

Ana Gečević ispred ugostiteljstva Oro Kerber naglasila je kako će Oroslavje biti mjesto odlične zabave i dobrog druženja.

-Cilj cijele priče je ponovno vratiti jednu od najbolje posjećenih manifestacija u KZŽ, a mi ćemo se pobrinuti da sva četiri dana uživate u odličnoj hrani i piću – rekla je Gečević.

Spomenimo i da su kuponi za tombolu u prodaji od 15.7 do 15.8 do 18 sati, a pravila se nalaze na stranici TZ Grada Oroslavja i društvenim mrežama.

Izvlačenje je 15. kolovoza u 19.30 na Trgu.

abrkic/sjever.hr
15.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.