Now Reading:
Općini Bedekovčina odobreno dodatnih 120 tisuća kuna za rekonstrukciju Magdalenićeve ulice
Full Article 50 second read

Općini Bedekovčina odobreno dodatnih 120 tisuća kuna za rekonstrukciju Magdalenićeve ulice

Općina Bedekovčina potpisala je u svibnju ove godine ugovor s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije o financiranju projekta Rekonstrukcija Magdalenićeve ulice – Faza II., u iznosu od 350.000 kuna.

U petak je pak Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Općini Bedekovčina odobrilo još 120.000 kuna za navedeni projekt, što znači da je Općini odobreno sveukupno 470.000 kuna za projekt Rekonstrukcija Magdalenićeve ulice .

– U sklopu I. faze, rekonstruirano je 420 metara Magdalenićeve ulice, uz sufinanciranje Hrvatskih voda, a ovim projektom predviđa se izvođenje radova rekonstrukcije dijela Magdalenićeve ulice u dužini od dodatnih 410 metara, što uključuje proširenje kolnika s popravkom horizontalnih cestovnih elemenata te izvedbom elemenata oborinske odvodnje – poručili su iz Općine.

Cilj projekta vrijednog 1.120.674 kuna je kroz nastavak rekonstrukcije Magdalenićeve ulice, osigurati višu razinu komunalnog standarda, odnosno povećati prometnu sigurnost i pristupačnost, čime će se u konačnici podići kvaliteta života stanovništva Općine.

www.sjever.hr
15.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.