Now Reading:
Varaždinski HDZ o uhićenjima: Interes građana Varaždina je prioritet i jedini interes kojim se vodimo
Full Article 2 minutes read

Varaždinski HDZ o uhićenjima: Interes građana Varaždina je prioritet i jedini interes kojim se vodimo

Gradski odbor HDZ-a Grada Varaždina očituje se na provođenje dokaznih radnji vezanih uz izvođenje projekta Dogradnja i rekonstrukcija Uređaja za pročišćavanje otpadnih voda u Varaždinu, navodi se u priopćenju koje prenosimo u cijelosti:

HDZ Grada Varaždina podržava rad neovisnih i samostalnih pravosudnih institucija, u ovom kao i u svim drugim slučajevima.

Gradski odbor HDZ-a Grada Varaždina danas je donio zaključak o pokretanju postupka isključenja gospodina Roberta Gotića iz HDZ-a. Također, u studenom 2019. godine, Gradski odbor je pokrenuo postupak pred stranačkim Sudom časti protiv Roberta Gotića zbog nedolaska na sjednicu Gradskog vijeća kada se odlučivalo o prijedlogu nagodbe o zamjeni zemljišta između Grada Varaždina i tvrtke T&H Invest te zbog Gotićevog glasanja suprotno odluci Kluba vijećnika HDZ-a Grada Varaždina, kada je Gradsko vijeće odlučivalo o smjeni Denisa Mladenovića u Upravnom vijeću Gradskih bazena.

Gradski odbor HDZ-a Grada Varaždina osuđuje bilo kakvu eventualnu korupciju ili nezakonitosti te se pouzdaje u institucije koje rade svoj posao i na kojima je provođenje svih istražnih radnji u ovom postupku. Interes građana Varaždina je prioritet i jedini interes kojim se vodimo prilikom donošenja zajedničkih odluka, a isto to očekujemo od svih naših članova.

www.sjever.hr
14.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.