Now Reading:
Varaždinski HDZ o uhićenjima: Interes građana Varaždina je prioritet i jedini interes kojim se vodimo
Full Article 2 minutes read

Varaždinski HDZ o uhićenjima: Interes građana Varaždina je prioritet i jedini interes kojim se vodimo

Gradski odbor HDZ-a Grada Varaždina očituje se na provođenje dokaznih radnji vezanih uz izvođenje projekta Dogradnja i rekonstrukcija Uređaja za pročišćavanje otpadnih voda u Varaždinu, navodi se u priopćenju koje prenosimo u cijelosti:

HDZ Grada Varaždina podržava rad neovisnih i samostalnih pravosudnih institucija, u ovom kao i u svim drugim slučajevima.

Gradski odbor HDZ-a Grada Varaždina danas je donio zaključak o pokretanju postupka isključenja gospodina Roberta Gotića iz HDZ-a. Također, u studenom 2019. godine, Gradski odbor je pokrenuo postupak pred stranačkim Sudom časti protiv Roberta Gotića zbog nedolaska na sjednicu Gradskog vijeća kada se odlučivalo o prijedlogu nagodbe o zamjeni zemljišta između Grada Varaždina i tvrtke T&H Invest te zbog Gotićevog glasanja suprotno odluci Kluba vijećnika HDZ-a Grada Varaždina, kada je Gradsko vijeće odlučivalo o smjeni Denisa Mladenovića u Upravnom vijeću Gradskih bazena.

Gradski odbor HDZ-a Grada Varaždina osuđuje bilo kakvu eventualnu korupciju ili nezakonitosti te se pouzdaje u institucije koje rade svoj posao i na kojima je provođenje svih istražnih radnji u ovom postupku. Interes građana Varaždina je prioritet i jedini interes kojim se vodimo prilikom donošenja zajedničkih odluka, a isto to očekujemo od svih naših članova.

www.sjever.hr
14.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.