Now Reading:
U borbu protiv nezapamćenog požara kod Šibenika otišlo i 27 vatrogasaca s područja Koprivničko-križevačke županije
Full Article 50 second read

U borbu protiv nezapamćenog požara kod Šibenika otišlo i 27 vatrogasaca s područja Koprivničko-križevačke županije

Prema zapovjedi Slavka Tucakovića, glavnog vatrogasnog zapovjednika Republike Hrvatske u četvrtak su na izvanrednu dislokaciju u Šibensko-kninsku županiju upućeni profesionalni i dobrovoljni vatrogasci Koprivničko-križevačke županije kako bi pomogli u gašenju velikog požara koji je u srijedu buknuo u vodičkom zaleđu.

Prema podacima županijske Vatrogasne zajednice, na dislokaciju je upućeno ukupno 27 vatrogasaca s tri požarna područja – koprivničkog, križevačkog i đurđevačkog područja, a sve pod vodstvom zapovjednika županijske Vatrogasne zajednice Zvonimira Habijana. Riječ je o pripadnicima JVP-a Koprivnica, JVP-a Đurđevac, VZG-a Križevci, DVD-a Sigetec, DVD-a Rasinja, DVD-a Torčec, DVD-a Križevci, DVD-a Virje, DVD-a Medvedička i DVD-a Prugovac.

Na dislokaciju je upućeno i 11 vozila, a vatrogasci su opremljeni propisanom osobnom i zaštitnom opremom za gašenje požara otvorenog prostora i požara u objektima te opremom za vezu.

-Našim vatrogascima želimo uspješnu intervenciju i sretan povratak svojim kućama – poručuju iz Koprivničko-križevačke županije.

www.sjever.hr / kckzz.hr
14.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.