Now Reading:
U Krapinskim Toplicama zatvorene su 21. Aquae vivae sportske igre učenika – U finalu sudjelovalo je 450 najboljih učenika
Full Article 3 minutes read

U Krapinskim Toplicama zatvorene su 21. Aquae vivae sportske igre učenika – U finalu sudjelovalo je 450 najboljih učenika

U srijedu su u Krapinskim Toplicama zatvorene 21. Aquae vivae sportske igre učenika. Na ovogodišnjim sportskim igrama koje su počele u lipnju ove godine sudjelovalo je oko 1100 učenika koji su se natjecali u 11 sportova, u tri muške i ženske kategorije. Sva natjecanja odvijala su se u Krapini, Zaboku, Pregradi, Stubici i Zlatar Bistrici, a 400 do 450 najboljih natjecala su se u finalu u Krapinskim Toplicama.

Na svečanom zatvaranju nazočili su zamjenica župana Krapinsko-zagorske županije Jasna Petek, gradonačelnik grada Krapine Zoran Gregoruvić, direktorica Aquae vivae Martina Crljen, predstavnici Hitne službe i Crvenog križa, te brojni uzvanici.

Kako nam je rekao predsjednik Društva sportskih igara učenika Krapinsko-zagorske županije, Nenad Sikirica, na sportskim igrama ne sudjeluju djeca koja se inače bave sportom.

-Za svu djecu sve je besplatno, od natjecanja, ulaza na bazene, a najbolji dobiju i medalje. Svake godine oko 250 do 300 najbolji dobiju medalje – kazao je Sikirica i dodao kako na sportskim igrama sudjeluje i 15-ak profesora tjelesne kulture koja rade s djecom.

Medalje najboljim učenicima uručila je zamjenica župana Krapinsko-zagorske županije Petek, a kako je bilo na zatvaranju sportskih igara, pogledajte u našoj galeriji.

sjever.hr 13.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.