Now Reading:
Počelo završno asfaltiranje u Stepinčevoj ulici – Gradonačelnik Hrebak: U većini ulica koje se obnavljaju radovi će biti gotovi do 15. kolovoza
Full Article 1 minutes read

Počelo završno asfaltiranje u Stepinčevoj ulici – Gradonačelnik Hrebak: U većini ulica koje se obnavljaju radovi će biti gotovi do 15. kolovoza

Počelo je asfaltiranje završnog sloja u bjelovarskoj Ulici Alojzija Stepinca, a radove je obišao gradonačelnik Dario Hrebak sa suradnicima kako bi se uvjerio da će sve biti gotovo za par dana, ovisno o vremenu.

Rekonstrukcija čitave ulice, kazao je gradonačelnik trajala je doista dugo, no nakon što su Vodne usluge izvršile rekonstrukciju kanalizacijske mreže, želja je bila potpuno sve izmijeniti kako bi ulica sljedećih 30 godina u potpunosti bila spremna za velik broj vozila koji njome svakodnevno prolaze.

Istaknuo je isto tako da se čekalo da sve tvrtke postave svoje instalacije, od plinskih do komunikacijskih, kako se ne bi ponovno trgao asfalt, a što je iziskivalo puno vremena.

Danas Stepinčeva ulica, uz novu kanalizaciju, ima i novu javnu rasvjetu, obnovljen je kolnik s biciklističkom stazom i parkiralištem ispred zgrada, rekonstruirane su pješačke staze te je napravljena oborinska odvodnja. Vrijednost radova, koji se ne odnose na aglomeraciju, odnosno samo učešće Grada je milijun kuna.

Gradonačelnik je dodao i da će većina ulica koje se obnavljaju biti gotova do 15. kolovoza.

www.sjever.hr
12.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.