Now Reading:
Krapinsko- zagorska županija zapošljava 79 pomoćnika u nastavi i jednog stručnog komunikacijskog posrednika – evo kako se prijaviti
Full Article 2 minutes read

Krapinsko- zagorska županija zapošljava 79 pomoćnika u nastavi i jednog stručnog komunikacijskog posrednika – evo kako se prijaviti

Krapinsko – zagorska županija nositelj je projekta “Baltazar 6” prijavljenog na Otvoreni privremeni poziv na dostavu projektnih prijedloga Ministarstva znanosti i obrazovanja “Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama”.

Projektom se izravno utječe na poboljšanje integracije učenika s teškoćama u razvoju u redovite/posebne osnovnoškolske i srednjoškolske odgojno-obrazovne ustanove te njihovu uspješniju socijalnu uključenost i emocionalno funkcioniranje.

Temeljem toga KZŽ je objavila Javni poziv u svrhu najave provođenja selekcijskog postupka za odabir i zapošljavanje pomoćnika u nastavi te stručnih komunikacijskih posrednika u redovitim odnosno posebnim osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama koje su partneri u projektu. U školama na području KZŽ zaposlit će se 79 pomoćnika u nastavi i jedan stručni komunikacijski posrednik i to na nepuno radno vrijeme, 20 sati tjedno za niže razrede osnovne škole te na 22 radna sata tjedno u višim razredima osnovne škole te u srednjim školama.

Škole partneri objavljuju natječaj za zapošljavanje pomoćnika u nastavi te provode selekcijski postupak – svaka osnovna i srednja škola za sebe. Natječaj za zapošljavanje svaka osnovna i srednja škola objavit će na svojoj službenoj web stranici, a dodatno će biti objavljen i na web stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Detaljne informacije Javnog poziva i uvjete zapošljavanja možete pronaći ovdje.

www.sjever.hr
11.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.