Now Reading:
Sutra počinje Aktivno ljeto u Ludbregu – street painting, otvorenje Beach bara, pilates, zumba i DJ večeri samo su djelić programa u Centru svijeta
Full Article 1 minutes read

Sutra počinje Aktivno ljeto u Ludbregu – street painting, otvorenje Beach bara, pilates, zumba i DJ večeri samo su djelić programa u Centru svijeta

Novim izdanjem tradicionalne manifestacije „Street painting – crtanje na ulici” koja će se održati u subotu u Centru svijeta započinje Aktivno ljeto u Ludbregu.

S početkom u 17 sati očekuje vas crtanje i slikanje različitim tehnikama uz stručno vodstvo članova Likovnog udruženja Ludbreg, uz besplatnu podjelu slikarskog materijala, dječja predstava i druga iznenađenja. U 20 sati na Otoku mladost uz Fire show i DJ-a Riodu otvorit će se Beach bar.

U sklopu Aktivnog ljeta u Centru svijeta koje će trajati sve do 13. kolovoza građane i posjetitelje očekuje doista bogat program. Bit će tu pilatesa, funkcionalnih treningastep aerobica, zumbe, joge, pilatesa, škole rolanja i tenisazdravih i smoothie radionicaDJ i stand up večeri, a program će se objavljivati na tjednoj bazi na službenim Facebook i Instagram stranicama Turističke zajednice područja Centar svijeta.

– Pridružite nam se vikendima na zabavnom dijelu programa, a kroz tjedan vježbajte s nama i učinite korak prema zdravijem sutra – poručuju iz Turističke zajednice.

Foto: arhiva
www.sjever.hr / ludbreg.hr / FB Turistička zajednica područja Centar svijeta
08.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.