Now Reading:
Policija za samo 45 minuta uhvatila 20-godišnjaka koji je razbio staklo automobila u Zaboku, ovo mu nije prvo kazneno djelo
Full Article 50 second read

Policija za samo 45 minuta uhvatila 20-godišnjaka koji je razbio staklo automobila u Zaboku, ovo mu nije prvo kazneno djelo

Kao što smo već jutros pisali, sinoć je prilikom svađe i tučnjave u centru Zaboka razbijeno stražnje staklo automobila, a o svemu se oglasila i Policijska uprava krapinsko – zagorska.

Kako navode, oko 00,45 sati, nepoznati počinitelj je na automobilu, u vlasništvu 41-godišnjeg hrvatskog državljanina, parkiranom na parkiralištu u Zaboku, razbio staklo zadnjih vrata. Brzom reakcijom policijskih službenika, oko 1,30 sati, zatečen je 20-godišnji hrvatski državljanin za koga se kriminalističkim istraživanjem utvrdilo kako je on razbio staklo na automobilu, odnosno počinio kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.

Također je daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno kako je 20-godišnjak u dva navrata tijekom mjeseca lipnja i jednom u srpnju, počinio kaznena djela krađe, odnosno sa otvorenih skladišta dvaju trgovačkih centara otuđio sanduke s praznim bocama.

www.sjever.hr/foto: Policija zaustavlja Krapinsko – zagorska županija
08.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.