Now Reading:
Iz čakovečke bolnice mole za razumijevanje – “Zbog radova na energetskoj obnovi morali smo demolirati sve klime te smo prostore opremili ventilatorima”
Full Article 2 minutes read

Iz čakovečke bolnice mole za razumijevanje – “Zbog radova na energetskoj obnovi morali smo demolirati sve klime te smo prostore opremili ventilatorima”

Iz Županijske bolnice Čakovec mole pacijente, njihove obitelji i zaposlenike za razumijevanje tijekom vrućina, s obzirom na to da su zbog radova na energetskoj obnovi morali demolirati sve klime.

Kako navode, od prosinca 2021. godine započela je energetska obnova Županijske bolnice Čakovec koja obuhvaća radove na vanjskoj ovojnici, krovištu, stropovima, izvršit će se toplinska izolacija vanjskih zidova, automatizacija sustava za grijanje i hlađenje te se predviđa ušteda energije za grijanje oko 60 posto.

– Ovim putem Vas obavještavamo kako je neophodno bilo demolirati sve klime u Paviljonu 1. Ustanova će biti opskrbljena novim ekonomičnijim i energetski učinkovitijim sustavima ventilokonvektora. Radovi su u tijeku i očekuje se da će biti okončani do kraja godine. Odjeli zahvaćeni energetskom obnovom trenutno, kod ovih vrućina opremljeni su ventilatorima kako bi se olakšao boravak pacijenata i osoblja u našoj Ustanovi. Objekt Polikliničko – stacionarnog paviljona, Operacijski blok te Paviljon 3 klimatizirani su centralnim sustavima i u funkciji su – priopćili su iz čakovečke bolnice te napomenuli kako čine sve kako bi boravak u bolnici bio što ugodniji i kvalitetniji, a sve s ciljem što većeg zadovoljstva pacijenata i boljih uvjeta rada djelatnika.

www.sjever.hr
08.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.