Now Reading:
U Međimurskoj županiji 44 nova slučaja zaraze koronavirusom
Full Article 1 minutes read

U Međimurskoj županiji 44 nova slučaja zaraze koronavirusom

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 65 uzoraka, od čega je evidentirano 38 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 58,5 posto pozitivnih od broja testiranih. Brzim antigenskim testiranjem potvrđena su četiri pozitivna nalaza na SARS-CoV-2. Iz drugih županija javljeno je da je PCR-om dokazan SARS-Cov-2 kod dvije osobe s prebivalištem/boravištem u Međimurskoj županiji.

U protekla 24 sata oporavilo se 24 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 193. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 126 491 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je devet pacijenata pozitivna na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitaliziran je jedan pacijent. Nema preminulih osoba.

Cijepljenje se provodi petkom od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec.

www.sjever.hr
05.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.