Now Reading:
PREDAH OD POLITIKE HNS-ovci se družili na tradicionalnom “Pikniku na Dravi”
Full Article 2 minutes read

PREDAH OD POLITIKE HNS-ovci se družili na tradicionalnom “Pikniku na Dravi”

U organizaciji podružnice HNS-a Cestica, u subotu 2. srpnja, održan je tradicionalni “Piknik na Dravi” – druženje članova i simpatizera HNS-a koje se održava više od 20 godina.

Na poziv predsjednika podružnice Mirka Korotaja, ujedno i načelnika Općine Cestica, toplo srpanjsko popodne u Velikom Lovrečanu provelo je 300-tinjak ljudi koji su uz Dravu uživali u roštilju, kotlovini i grahu.

„Piknik na Dravi” je tradicionalno druženje na kojem politika nije glavna tema razgovora. Svake godine ovdje je prisutno sve više mještana Cestice, ali i mještana okolnog područja, što je dokaz da radimo dobro, puno i da su rezultati itekako vidljivi. Drago mi je da su se pikniku odazvali i kolege načelnici iz HNS-a, naš saborski zastupnik Predrag Štromar, te predsjednik županijske organizacije HNS-a, Krunoslav Lukačić, čime su iskazali podršku radu naše podružnice – rekao je Korotaj.

Okupljenima se obratio i županijski predsjednik HNS-a, Krunoslav Lukačić.

Iako je počelo vrijeme godišnjih odmora, cestički HNS-ovci ne prestaju s radom te im zahvaljujem na organizaciji ovog druženja sa mještanima. Zahvaljujem i vam dragim mještanima, koji nam dajete podršku i omogućavate da dajemo najbolje što možemo za razvoj općina Varaždinske županije – poručio je.

www.sjever.hr
05.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.