Now Reading:
Na Bedekovčanskim jezerima održana likovna radionica Wine&Paint – Sudionici oduševili talentom
Full Article 1 minutes read

Na Bedekovčanskim jezerima održana likovna radionica Wine&Paint – Sudionici oduševili talentom

U sklopu manifestacije Štruklijada, ovog vikenda je na Bedekovčanskim jezerima Savjet mladih Općine Bedekovčina održao likovnu radionicu pod nazivom Wine&Paint.

Sudionici su mogli birati između dva motiva odnosno dvije sorte vina, Žuti muškat i Mirišljavi traminac od Vinogradarstva Grozaj. Radionica je trajala 90 minuta i sudionici su svoje radove mogli ponijeti kući.

– Ovo je bio prvi događaj u našoj organizaciji, vidjeli smo priliku tematski se uklopiti u manifestaciju i vjerujem da nam je stvarno uspjelo. Odaziv je stvarno bio velik i svi smo oduševljeni talentom i interesom naših sudionika. Povratno smo dobili mnoge pozitivne komentare, ali i konstruktivne kritike – mladi su svjesni da nema previše događanja namijenjenih njima te ćemo mi to kao Savjet mladih pokušati poboljšati. Cilj nam je da aktivnim sudjelovanjem i otvorenim dijalogom između svih mladih i same Općine stvorimo jedno kvalitetno mjesto za život. Trudimo se malim koracima do velikih promjena – zato ćemo svakako i iduće godine obogatiti jubilarni 55. Sajam vina u Bedekovčini raznim radionicama – poručili su iz Savjeta mladih Općine Bedekovčina.

www.sjever.hr
05.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.