Now Reading:
Ljeto na Bajerima ove nedjelje donosi hit komediju “Šund naš svagdašnji”
Full Article 1 minutes read

Ljeto na Bajerima ove nedjelje donosi hit komediju “Šund naš svagdašnji”

U sklopu Ljeta na Bajerima Općina Bedekovčina organizira predstavu “Šund naš svagdašnji” u izvedbi Adam scene, a koja će se održati ove nedjelje s početkom u 20 sati na Bedekovčanskim jezerima.

Cijena ulaznice iznosi 30 kuna, a može se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Općina Bedekovčina, Općinska knjižnica i čitaonica Bedekovčina i kafić Centar pub.

Radnja predstave je smještena u tv studio lokalne televizije koja je u raspadu. Lijepa tv voditeljica Lana Pišček bori se sa amaterizmom i neradom zaposlenika na spomenutoj televiziji i na sve načine pokušava održati profesionalni nivo što joj baš ne ide lako od ruke. U svoju emisiju kolažnog karaktera ugošćuje razne tipove gostiju, od pri-prostog novopečenog saborskog zastupnika, preko wanna bee pjevačice i samoprozvane kraljice instagrama do netalentiranog nadobudnog pjevača iz talent showa. Pratimo niz komičnih pjevačkih i plesnih nastupa spomenutih gostiju i sve nam djeluje poznato, jer slične situacije gledamo na svim programima svih tv-kuća, što nam nude šund i jeftinu zabavu.

www.sjever.hr
05.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.