Now Reading:
Kneginečki vijećnici o produženom boravku
Full Article 1 minutes read

Kneginečki vijećnici o produženom boravku

Vijećnici Općinskog vijeća Općine Gornji Kneginec održali su 13. redovitu sjednicu na kojoj su jednoglasno usvojili Odluku o davanju pozitivnog mišljenja na konačni Nacrt Komunikacijske strategije i komunikacijskog akcijskog plana Strategije razvoja urbanog područja Varaždin.

Komunikacijska strategija je dokument kojim se određuju komunikacijski ciljevi koje grad Varaždin, kao nositelj izrade Strategije razvoja urbanog područja Varaždin za razdoblje od 2021. do 2027. godine, želi postići komunikacijom s javnošću te definira ključne komunikacijske poruke, ciljane skupine i komunikacijske kanale. Kako je Općina Gornji Kneginec dionik ITU mehanizma potrebno je bilo donijeti ovakvu odluku.

Druga točka dnevnog reda bio je Zaključak o davanju suglasnosti Osnovnoj školi Kneginec Gornji o provedbi Programa produženog boravka u školskoj godini 2022./2023. Ovim se zaključkom odobrava školi izvođenje produženog boravka i iduće školske godine, a boravak će se i dalje odvijati u dvije učeničke grupe za ukupno 37 učenika čiji roditelji su izrazili namjeru uključivanja u program produženog boravka. Navedeni je zaključak prihvaćen jednoglasno.

www.sjever.hr / kneginec.hr
05.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.