Now Reading:
Najveće priznanje HOK-a stiglo u zlatne ruke Loborke, dugogodišnje frizerke Višnje Loparić
Full Article 2 minutes read

Najveće priznanje HOK-a stiglo u zlatne ruke Loborke, dugogodišnje frizerke Višnje Loparić

Najviša nagrada koju obrtnik može primiti stigla je u ruke Loborke Višnje Loparić. Dugogodišnjoj frizerki dodijeljeno je najveće priznanje Hrvatske obrtničke komore, “Zlatne ruke” za izuzetna poslovna dostignuća u obrtu i zasluge u razvoju i promicanju obrtništva i malog poduzetništva.

Uz niz drugih priznanja i nagrada Višnja, koja je u obrtništvu više od 30 godina, ističe kako je ova nagrada kruna njene karijere. Može se pohvaliti i priznanjem najboljeg mentora u državi koje dodjeljuje Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta.

– Rad s mladima posebno me veseli. Kroz moj salon je prošlo više od 30-ak učenika koji su danas samostalni i drago mi je da mogu sudjelovati u stvaranju nove generacije frizera – ističe.

S obzirom na godine staža u uspješnom vođenju salona nakupilo se podosta nagrada koje je donedavno čuvala na tavanu, da bi ih u vrijeme lockdowna odlučila ‘spustiti’ da joj budu na oku kao podsjetnik za sav trud i predanost poslu.

Trenutno u salonu radi sama u čemu joj uvelike pomaže obitelj. Naručivanje mušterija joj pomože da si rasporedi i organizira vrijeme, ali s obzirom na količinu posla razmišlja zaposliti osobu koja će joj olakšati brojne obveze.

Ističe kako u svom radu ima veliku podršku i dobru suradnju s Općinom koja slavi svaki njen uspjeh.

Iako je osvojila gotovo sve što jedan obrtnik za radna vijeka može osvojiti, naglašava kako su joj posebne drage zahvalnice. Bavi se i humanitarnim radom i pomaže Udruzi sveta Ana, Domu za odrasle Lobor gdje uživa provoditi vrijeme s korisnicima.

– To me uistinu ispunjava. Druženje s tim korisnicama i kad mi uruče zahvalnicu ili nešto izrade to mi je možda i najdraže od svih priznanja. Vjerujem da će ih biti i još – zaključila je Loparić.

Na ovom iznimnom uspjehu, ne samo ovog priznanja već cijele dosadašnje karijere, čestitka je stigla i od načelnice Lobora Ljubice Jembrih koja joj je poželjela puno uspjeha u daljnjem radu.

Nagrade „Zlatne ruke” dodijeljene su najistaknutijim obrtnicima u Zagrebu 1. srpnja na Svečanoj akademiji povodom Dana Hrvatske obrtničke komore.

www.sjever.hr
04.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.