Now Reading:
FOTO Protekli vikend u Klanjcu u znaku najvažnije sporedne stvari na svijetu – 44. malonogometni turnir okupio 18 ekipa i brojne ljubitelje nogometa
Full Article 2 minutes read

FOTO Protekli vikend u Klanjcu u znaku najvažnije sporedne stvari na svijetu – 44. malonogometni turnir okupio 18 ekipa i brojne ljubitelje nogometa

Prošli je vikend u Klanjcu bio u znaku najvažnije sporedne stvari na svijetu. Naime, održavao se 44. Malonogometni turnir “NOVI DVORI 2022.”, a zahvaljujući sudjelovanju 18 ekipa, vrhunskoj i profesionalnoj organizaciji i vrijednim volonterima, ljubitelji nogometa uživali su u odličnim utakmicama.

Igralo se, kao i svake godine, uz veliku i brojnu podršku okupljene publike, a pobjednički prijelazni pehar osvojili su dečki iz ekipe CB Labirint, drugo mjesto pripalo je domaćem Kupileku, a treća je bila ekipa MNK Gorbi.

Najboljim golmanom proglašen je Filip Domiter, a pehar za najboljeg strijelca, ali i najboljeg igrača ovogodišnjeg turnira, otišao je u ruke Jakova Drčića.

Publiku je oduševila i revijalna utakmica koju su prije finala odigrali najmlađi mještani Novih Dvora i okolice pa je jasno da ne treba brinuti za budućnost ovog najdugovječnijeg, najvećeg i najpopularnijeg malonogometnog turnira u klanječkom kraju koji već sad ima svoje male podupiratelje.

Organizator ŠD Novi Dvori na čelu s predsjednikom Karlom Drčićem i vrijednim volonterima pobrinuli su se i za dobru zabavu i odlično druženje, a ovogodišnja tradicionalna vrtna zabava nakon subotnjeg finala, uz odličan Fresh band, potrajala je dugo.

www.sjever.hr / FB Grad Klanjec
04.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.