Now Reading:
Gradonačelnik Brlek održao prijem za 17 novorođenih Klanjčana i njihove roditelje
Full Article 2 minutes read

Gradonačelnik Brlek održao prijem za 17 novorođenih Klanjčana i njihove roditelje

Gradonačelnik Klanjca Zlatko Brlek i predsjednica Gradskog vijeća Mirjana Smičić Slovenec održali su prijem za roditelje, koje je razveselila prinova u obitelji u prvoj polovici ove godine. Uz njih, mališane je dočekala i ravnateljica klanječke Gradske knjižnice Maja Vukina Bogović.

Uz čestitke, roditelji su primili i financijsku potporu grada koja iznosi 2.000 kuna za prvo dijete, 3.000 kuna za drugo, 4.000 kuna za treće, a za svako slijedeće dijete potpora se povećava za tisuću kuna.

Nakon rekordne prošle godine, prvi ovogodišnji prijem s čak 17 novorođenih malih Klanjčanki i Klanjčana ponovno je vrlo ohrabrujuć te ne čudi veliki osmjeh na licu s kojim su gradonačelnik i predsjednica Vijeća u četvrtak dočekali roditelje.

Uz čestitku i želju da mališani budu prije svega zdravi i rastu okruženi pažnjom i ljubavlju, gradonačelnik i predsjednica Vijeća upoznali su roditelje s programima kojima Grad Klanjec nastoji poboljšati kvalitetu života mladih roditelja i najmlađih sugrađana. Uz novi dječji vrtić, produženi boravak u školi, uskoro kreću radovi i na uređenju novog dječjeg igrališta u Lučelnici.

Ujedno su pozvali roditelje da aktivno promišljaju što im je potrebno za kvalitetan život u gradu Klanjcu i sretno i zadovoljno odrastanje njihove djece te da svaku svoju ideju, prijedlog pa i kritiku otvoreno podijele s gradskim čelnicima, a sve kako bi zajedno stvarali što bolje uvjete za najmlađe stanovnike.

Ravnateljica Gradske knjižnice pozvala je roditelje da što više koriste trogodišnje besplatno članstvo u knjižnici koje se i dosada pokazalo kao pun pogodak.

Novorođeni u prvoj polovici 2022. godine:

Katja Novosel, Rakovec 45D, Nika Petek, Letovčan Novodvorski 31, Marko Knezić, Trg mira 7, Andrija Žitnik, Lučelnica 62, Daniel Zebolc, Ledine 53, Pero Kranjčec, ul. M. Gupca 1, Šimun Hrbud, Sutlanska 3, Ivano Vlahović, Gredice 34, Elena Zebolc, ul. Matije Gupca 2, Katarina Blažinčić, Dol Klanječki 36, Maksim Ivanović, Ledine 31, Maša Kušanić, Tuheljska 17, Dora Cvetko, Tomaševec 4A, Gabrijel Zebolc, Gredice 99, Anka Linder, ul. Lijepe naše 24, Luka Cingulin, Gredice 21A, Stella Cvetko, Police 60.

www.sjever.hr

02.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.