Now Reading:
Zagorci, podržite ideje i inicijative mladih! Odlučite čije prijave zaslužuju financijsku potporu Krapinsko-zagorske županije
Full Article 2 minutes read

Zagorci, podržite ideje i inicijative mladih! Odlučite čije prijave zaslužuju financijsku potporu Krapinsko-zagorske županije

Krapinsko-zagorska županija ove je godine po prvi puta objavila Javni poziv za prijavu prijedloga za participativni proračun za mlade s ciljem podizanja kvalitete života mladih i poticanja mladih za preuzimanje i prakticiranje uloge aktivnog građanina u različitim dijelovima društvenog života i rješavanju pojedinih društvenih problema.

Prijedlog projektne aktivnosti/projekta koji će se financirati u sklopu Participativnog proračuna za mlade mogli su podnijeti mladi od 15- 30 godina (pojedinci), grupe mladih (3-5 osoba), obrazovne ustanove, organizacije civilnog društva, ustanove socijalne skrbi koji pružaju socijalne usluge korisničkoj skupini mladih, savjeti mladih i jedinice lokalne samouprave.

U sklopu poziva je ukupno 19 prijava zadovoljilo propisane uvjete. Savjet mladih Krapinsko-zagorske županije utvrdit će Prijedlog Odluke o odabiru i dodjeli sredstava, prema bodovima koje su postigli u procesu procjene od strane Povjerenstva i javnim glasanjem.

Javno glasanje otvoreno je do 10. srpnja 2022. godine.

Iz Krapinsko-zagorske županije pozivaju vas da podržite ideje i inicijative mladih te OVDJE odaberete klikom prijavu za koju smatrate da bi trebala ostvariti financijsku potporu.

Prije svega potreban je unos elektroničke pošte u polje ispod uvodnog teksta. Vaš glas je zabilježen kad ga potvrdite klikom na poveznicu koju ćete dobiti na adresu elektroničke pošte koju ste naveli.

www.sjever.hr/mladi.kzzz.hr
30.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.