Now Reading:
Uspješni čakovečki gimnastičari pohvalili se gradonačelnici s pet osvojenih medalja s državnog prvenstva
Full Article 2 minutes read

Uspješni čakovečki gimnastičari pohvalili se gradonačelnici s pet osvojenih medalja s državnog prvenstva

Rijetko koji kolektiv može se pohvaliti da uključuje oko 500 djece na dnevnoj razini u sportske aktivnosti. Upravo to već dugi niz godina uspješno polazi za rukom Gimnastičkom klubu Marijan Zadravec Macan iz Čakovca, koji osim masovnosti ima i rezultate.

Kako bi zajednički proslavili, ali ujedno i porazgovarali o novim uvjetima koje u Čakovcu očekuju njih, ali i ostale sportaše, stigli su na prijem kod gradonačelnice Grada Čakovca Ljerke Cividini.

Uz dar koji su joj pripremili u obliku majice s oznakom kako su rekli, njihove velike gimnastičke obitelji, zahvalili su joj na podršci prilikom financijskog praćenja na natjecanjima, na novoj balon dvorani koju s nestrpljenjem iščekuju, ali se ujedno i pohvalili novim postignućima.

Tako su u Uredu gradonačelnice pod vodstvom predsjednika kluba Željka Jakopca, sportskog direktora i podpredsjednika Marija Vukoje te trenera Tatijane Goverdovskaije i Igora Kriajimskog, bili Marko Sambolec, Luna Sakač, Timon i Andro Crnčec, Erik Kovačić, Noel Novak, Jan Fišter, Dominik Vidović, Erik Trajbar, Rafael Zember i Ilija Horvat.

Kako su objasnili gradonačelnici, na Prvenstvu Hrvatske u Osijeku pokazali su svu raskoš svog talenta, pa su tako mlade nade međimurske gimnastike osvojile čak pet medalja. Titulom prvaka države u preskoku pohvalio se Erik Kovačić, a trećim mjestom Andro Crnčec, koji je ujedno bio i drugi na karikama gdje je broncu uzeo Jan Fišter. Treće mjesto na pobjedničkom postolju Fišter je zaslužio i za vježbu na preči. Kod seniora pak je oduševio Marko Sambolec koji je kao dostojni nasljednik Filipa Udea u klubu, u konačnici bio 3. K

ako su naglasili, neki su oduševili samim plasmanom na prvenstvo među iskusnijim i starijim konkurentima, dok se od nekih rezultati tek očekuju, a jedna od njih je i Luna Sakač. 15-o godišnja Luna ozlijedila se na zagrijavanju ženskog preskoka, no naglasila je da je ozljeda koljena neće spriječiti i da će uskoro odraditi toliko željeni prvi nastup među seniorkama. Mlađi juniori uzeli su i ekipno zlato, dok je kod pojedinaca u istoj kategoriji najbolji bio Dominik Vidović.

www.sjever.hr
30.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.