Now Reading:
Učenici i učitelji iz Varaždinskih Toplica na nagradnom putovanju u okviru projekta Najljepši školski vrtovi
Full Article 50 second read

Učenici i učitelji iz Varaždinskih Toplica na nagradnom putovanju u okviru projekta Najljepši školski vrtovi

Nagradno putovanje za najuspješnije učenike i mentore Osnovne škole Antuna i Ivana Kukuljevića u ovoj nastavnoj godini realizirano je 24. lipnja. Škola je dobila još 2019. godine, u okviru projekta Najljepši školski vrtovi, prvu nagradu u kategoriji Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Nažalost, nagradu nije bilo moguće ranije realizirati zbog pandemije COVID 19.

Program nagradnog putovanja po Hrvatskom zagorju uključio je razgled znamenitosti grada Krapine, kao i Muzej krapinskih neandertalaca te ručak i kupanje u Vodenom parku „Aquae Vivae” u Krapinskim Toplicama.

Realizaciju nagradnog putovanja sponzorirali su Grad Varaždinske Toplice, Termalno lječilište zdravstvenog turizma iz Krapinskih Toplica – Vodeni park „Aquae Vivae” i Muzej krapinskih neandertalaca.

Ovo hvalevrijedno nagradno putovanje imalo je edukativne i zabavne sadržaje. Lokalna zajednica je prepoznala i nagradila trud i znanje, a nagrađenim učenicima to je motivacija za osmišljavanje i realizaciju budućih projekata.

Tekst i fotografije: Drago Ilić

www.sjever.hr
28.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.