Now Reading:
Studenti, otvoren je natječaj za Studentski dom u Varaždinu – prije nego što se prijavite, virtualno prošećite kampusom
Full Article 2 minutes read

Studenti, otvoren je natječaj za Studentski dom u Varaždinu – prije nego što se prijavite, virtualno prošećite kampusom

Studentski centar u Varaždinu među prvima je koji su otvorili natječaj za studentske domove, a studenti se natječu za 811 mjesta u domovima tog Studentskog centra te za subvencije kod privatnih stanodavaca u Čakovcu, Koprivnici, Križevcima i Bjelovaru.

Na natječaj se mogu prijaviti redoviti studenti (državljani Republike Hrvatske, državljani zemlje članice Europske Unije s prijavljenim boravkom u RH koji imaju odobren status stranca na stalnom boravku u RH i osobe sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti) visokih učilišta koji studiraju u Varaždinu, Čakovcu, Koprivnici, Križevcima i Bjelovaru te kandidati koji upisuju redoviti studij u navedenim gradovima u jesenskom roku, piše Srednja.hr.

–Studenti se mogu natjecati isključivo za smještaj u domove koji se nalaze u mjestu u kojem studiraju. Izuzetak su studenti Učiteljskog fakulteta u Zagrebu – Odsjek Čakovec, koji se mogu prijaviti na natječaj za smještaj u studentske domove Studentskog centra Varaždin, stoji u obavijesti SC-a Varaždin.

Prijave na natječaj s dokumentacijom dostavljaju se isključivo poštom. Rok za prijavu na natječaj je 26. srpnja 2022. godine. Uvjet je da je prijava na natječaj s propisanom dokumentacijom upućena poštom preporučeno ili predana ovlaštenom pružatelju poštanskih usluga. Iz SC-a preporučuju studentima da ne čekaju zadnji dan za slanje prijave već da prijavu pošalju čim prikupe potrebnu dokumentaciju kako bi u natječajnom roku mogli provjeriti je li prijava stigla, poručuju iz SC-a u Varaždinu, piše Srednja.

Sve ostale informacije možete pronaći na internetskoj stranici Studentskog centra Varaždin.

screenshot/youtube
www.sjever.hr/srednja.hr
28.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.