Now Reading:
Vozio pijan, udario u parkirano vozilo i otišao
Full Article 1 minutes read

Vozio pijan, udario u parkirano vozilo i otišao

Prisutnost alkohola kod sudionika prometnih nesreća tijekom dana vikenda utvrđena je kod jednog vozača, 59-godišnjaka, koji je upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola u količini od 1,66 g/kg, informacije su iz PU međimurske.

On je u petak, oko 20,25 sati, u Mihovljanu, u Prvomajskoj ulici, počinio prometnu nesreću s nastalom materijalnom štetom.

Naime, na prostoru parkirališta športskog doma obavljao je vožnju unatrag, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili imovinu, ne vodeći pritom računa o položaju vozila te o smjeru i brzini kretanja. Zbog toga je vozilom udario u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka koji se nalazio parkiran na prostoru parkirališta. Nakon prometne nesreće vozač je napustio mjesto nesreće, a da odsutnom vlasniku vozila nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je uzrokovao prometnu nesreću.

Istu večer, oko 21,20 sati, policijski službenici su pronašli odbjeglog vozača i osobni automobil s kojim je počinio prometnu nesreću. Protiv vozača pokrenut je prekršajni postupak.

www.sjever.hr
27.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.