Now Reading:
Na Aquacityju ponovo zanimljiva štafetna triatlonska utrka, vraća se „Jurinih 3×1“!
Full Article 2 minutes read

Na Aquacityju ponovo zanimljiva štafetna triatlonska utrka, vraća se „Jurinih 3×1“!

Ludo triatlonsko ljeto na Aquacitiyu se nastavlja. Nakon uspješno odrađenog prvog kola Triatlon lige „Beciklin“, kada je nastupilo preko 90 natjecatelja u tri discipline, Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina i TK Marathon 95, ljeto na Aquacityju nastavljaju zanimljivom štafetnom utrkom koja je imala primjeru prošle godine.

Naime, „Jurinih 3×1“ je štafeta u kojoj sudjeluju tri natjecatelja i svatko odrađuje jednu disciplinu. Kao štafetni supersprint triatlon, 2. triatlon utrku „Jurinih 3×1“ čine 375 m plivanja, 14 km bicikliranja i 2,5 km trčanja.
Utrka će se održati na Aquacityju, 3. srpnja 2022. sa startom u 9.30 sati.

Utrka je otvorena za sve koji se žele okušati u ovom atraktivnom sportu: od početnika, rekreativaca do aktivnih sportaša.

Nagrade su medalje za sve tri prvoplasirane štafete u kategoriji, a kategorije su ženska štafeta (3 natjecateljice), muška štafeta (3 natjecatelja), mješovita štafeta A (2 natjecatelja i 1 natjecateljica) te mješovita štafeta B (2 natjecateljice i 1 natjecatelj).
Startnina je 30 kuna po članu štafete.

Registracija i podizanje startnih brojeva na dan utrke su od 7:00 do 9:00 sati.

Sve novosti i detalje možete pronaći na facebook stranici Triatlon liga Aquacity https://www.facebook.com/triatlon.liga.aquacity/ ili na web stranici TK Marathon 95 https://marathon95.hr/2022/06/26/stafetni-triatlon-jurinih-3×1-2/

www.sjever.hr
27.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.