Now Reading:
U Međimurju potvrđeno 35 novozaraženih koronavirusom
Full Article 1 minutes read

U Međimurju potvrđeno 35 novozaraženih koronavirusom

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađena su 44 uzorka, od čega je evidentiran 31 pozitivan nalaz na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 70,4 posto pozitivnih od broja testiranih. Brzim antigenskim testiranjem potvrđena su tri pozitivna nalaza na SARS-CoV-2. Iz drugih županija javljeno je da je PCR-om dokazan SARS-Cov-2 kod jedne osobe s prebivalištem/boravištem u Međimurskoj županiji.

U protekla 24 sata oporavilo se osam osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 87. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 126 033 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su dva pacijenta pozitivna na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata nema hospitaliziranih pacijenta, otpuštene su dvije osobe. Nema preminulih osoba.

Cijepljenje se provodi petkom od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec.

Cijepljenje subotom provodi se svake prve subote u mjesecu.

www.sjever.hr
25.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.