Now Reading:
U Međimurju potvrđeno 35 novozaraženih koronavirusom
Full Article 1 minutes read

U Međimurju potvrđeno 35 novozaraženih koronavirusom

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađena su 44 uzorka, od čega je evidentiran 31 pozitivan nalaz na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 70,4 posto pozitivnih od broja testiranih. Brzim antigenskim testiranjem potvrđena su tri pozitivna nalaza na SARS-CoV-2. Iz drugih županija javljeno je da je PCR-om dokazan SARS-Cov-2 kod jedne osobe s prebivalištem/boravištem u Međimurskoj županiji.

U protekla 24 sata oporavilo se osam osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 87. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 126 033 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su dva pacijenta pozitivna na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata nema hospitaliziranih pacijenta, otpuštene su dvije osobe. Nema preminulih osoba.

Cijepljenje se provodi petkom od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec.

Cijepljenje subotom provodi se svake prve subote u mjesecu.

www.sjever.hr
25.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.