Now Reading:
Jeste li već razgledali raskošno dvorište varaždinske Županijske palače? Imat ćete priliku ovog vikenda – čeka vas ponuda OPG-ova i sjajan glazbeni program
Full Article 2 minutes read

Jeste li već razgledali raskošno dvorište varaždinske Županijske palače? Imat ćete priliku ovog vikenda – čeka vas ponuda OPG-ova i sjajan glazbeni program

Ovog vikenda brojna skrivena varaždinska dvorišta otvorit će svoja vrata posjetiteljima, a jedno od njih je i lijepo, veliko i raskošno dvorište Županijske palače koje se već etabliralo kao mjesto raznolikih mirisnih, zdravih, prirodnih i domaćih užitaka.

Na tom divnom mjestu čeka vas program sastavljen od ponude probranih OPG-a iz Varaždinske županije oplemenjen sjajnim glazbenim programom mladih glazbenika. Posebno mjesto u zdravoj gastronomskoj ponudi varaždinskog kraja igra njegovo tekuće „crno zlato” – bučino ulje, koje, uz još brojne divote od buče, predstavlja višestruko nagrađivani proizvođač OPG Petrović.

Uz zdrave okuse, ovo gastro-dvorište ugošćuje i zamamne mirise proizvoda „Kuće magične traveOPG Jakopović, specijaliziranog za prirodnu kozmetiku te ekološki uzgoj ljekovitog bilja, a vlastite zdrave kozmetičke proizvode možete izraditi i sami.

Ništa manje mirisni nisu ni proizvodi OPG Orešković, koji se usmjerio na uzgoj lavande, mediteranske biljke koja nevjerojatno dobro uspijeva i u okolici Varaždina s kojom se također možete igrati, a od vlasnika OPG-a i naučiti neke od vještina u oblikovanju ukrasnih i uporabnih predmeta prepunih miomirisa.

Za glazbenu kulisu pobrinut će se talentirani mladi glazbenici iz Društva „Naša djeca” u subotu te bend Two of us” u nedjelju.

www.sjever.hr
24.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.