Now Reading:
Skrivena varaždinska dvorišta ovog vikenda otvaraju vam svoja vrata – otkrijte što se u njima krije
Full Article 1 minutes read

Skrivena varaždinska dvorišta ovog vikenda otvaraju vam svoja vrata – otkrijte što se u njima krije

Festival varaždinskih dvorišta svake godine privlači sve veći broj posjetitelja, a u ovogodišnjem sedmom izdanju godine svoja vrata otvorit će njih 13.

Atrij Starog grada, Uršulinsko dvorište, dvorište županijske palače, dvorište palače Patačić Bužan, Julijanovo dvorište, dvorište Muzeja anđela, dvorište palače Sermage, dvorište Zlati Ajngel, dvorište Kovačić Macolić, dvorište Gradske vijećnice, dvorište Cvek, dvorište Purgara i šahista i dvorište Vile Bedeković lokacije su u koje ćete moći zaviriti u povijesnu jezgru grada i otkriti pokoju zanimljivost koja se krije iza raznobojnih haustora.

Ti prostori često su brižno čuvane oaze privatnosti Varaždinaca, a Festival varaždinskih dvorišta vrijeme je kad se vrata otvaraju te dvorišta postaju dostupna za razgled svim posjetiteljima uz brojne glazbene, modne, umjetničke i gastronomske sadržaje kao i radionice.

Dvorišta će biti otvorena za razgled u subotu 25. lipnja 2022. godine u vremenu od 10 sati do 14 sati i od 17 sati do 21 sat te u nedjelju 26. lipnja 2022. godine u vremenu od 10 sati do 14 sati.

sjever.hr/varazdin.hr
23.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.