Now Reading:
Školovanje po tvom – Upiši Srednju školu Zabok te CUT Zabok i kroji budućnost po svojoj mjeri
Full Article 3 minutes read

Školovanje po tvom – Upiši Srednju školu Zabok te CUT Zabok i kroji budućnost po svojoj mjeri

U tijeku su prijave i odabir srednjih škola. Velika je to odluka za djecu, roditelje i obitelji. Stoga, s ponosom možemo istaknuti Srednju školu Zabok, Regionalni centar kompetentnosti, kao svijetli primjer pristupa obrazovanju za ugostiteljstvo i turizam.

Kako je biti učenik u centru kompetentnosti, jednoj od najboljih strukovnih škola u Hrvatskoj? Pristupačni nastavnici koji se neprestano usavršavaju, prilike za dodatno učenje, natjecanja, nastavak obrazovanja i razvoj karijere te moderan i inovativan pristup obrazovanju temeljen na tradiciji dugoj 65 godina – samo su neki od razloga za odabir Srednje škole Zabok i CUT Zabok. Upisom u Srednju školu Zabok kroji se budućnost po mjeri.

– Dragi učenici, upišite jedno od zanimanja Srednje škole Zabok, Regionalnog centra kompetentnosti u turizmu i ugostiteljstvu. Bilo da je to ekonomist, komercijalist, prodavač, kuhar, konobar, hotelijersko-turistički tehničar ili turističko-hotelijerski komercijalist – sigurno nećete pogriješiti. Postanite i vi dio našeg tima – poručuje Draženka Jurec, ravnateljica Srednje škole Zabok.

Škola nudi nekoliko trogodišnjih i četverogodišnjih programa iz sektora turizma i ugostiteljstva te ekonomije i trgovine. U školskoj godini 2022./2023. Srednja škola Zabok upisuje programe: kuhar, konobar, hotelijersko-turistički tehničar i turističko-hotelijerski komercijalist te ekonomist, komercijalist i prodavač.

Škola je centar izvrsnosti, inovacije i kreativnosti, a ljestvica se svakim danom podiže jer se unutar infrastrukturnih projektnih aktivnosti grade najsuvremeniji prostori za formalno obrazovanje, cjeloživotno učenje i učenje temeljeno na radu.

– Kvalitetan pristup Srednje škole Zabok i CUT Zabok pokazuju kontinuirani rezultati i brojne međunarodne nagrade naših učenika. Tri prva i jedno treće mjesto na međunarodnom natjecanju u Slovačkoj, prvo mjesto na Grand Gourment međunarodnom kulinarskom festivalu, treće mjesto na Međunarodnom natjecanju udruge europskih ugostiteljskih i turističkih škola u Estoniji – samo su neke od nagrada koje su otišle u Zagorje – naglašava Branka Kralj, voditeljica projekta Projekta ReCeZa – Regionalni centar Zabok koji je financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

Prijave za upis u Srednju školu Zabok traju do četvrtka, 7. srpnja ove godine. Rezultati će biti objavljeni u subotu, 9. srpnja, dok će upisi biti u ponedjeljak, 11. srpnja od 14.00 do 18.00 sati te u utorak, 12. srpnja od 8 do 12 sati. Svi odgovori i detalji dostupni su na brojevima telefona 049 221 018 (tajništvo) i 049 226 577 (ravnateljica).

Iz škole pozivaju da pratite njihov Facebook ili Instagram profil te posjetite njihovu web stranicu za više informacija.

www.sjever.hr
23.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.