Now Reading:
POČINJU DANI OPĆINE GORIČAN Glazbeni party 90-ih, natjecanje u kuhanju i kušanje međimursko-turske kave samo su djelić bogatog programa
Full Article 2 minutes read

POČINJU DANI OPĆINE GORIČAN Glazbeni party 90-ih, natjecanje u kuhanju i kušanje međimursko-turske kave samo su djelić bogatog programa

Ovog petka, misom i svečanom sjednicom Općinskog vijeća započinje obilježavanje Dana Općine Goričan. Nakon svečane sjednice i otvorenja edukacijsko-prezentacijskog centra na Šuderici, nastavlja se dobar provod.

Naime, očekuje vas glazbeni party 90-ih, koncert Elle, Minee i Ivane Banfić. Program se nastavlja u subotu uz jutarnje buđenje uz taktove Limene glazbe Goričan povodom 120. obljetnice.

U 10 sati na graničnom prijelazu Goričan za ranjenu Ukrajinu posadit će se drvo, a od 13 sati na Šuderici započinje natjecanje u kuhanju udruga pod nazivom „Kulinarske tajne Gorčkih udruga“ uz pratnju Gorčkih bandista i gostiju iz Mađarske.

Od 16 sati bit će podjela i besplatna degustacija pripremljene hrane udruga. Nakon proglašenja pobjednika kuhanja i najspretnijih u sportskim igrama mladih i roditelja od 19 sati na redu je nastup Puhačkog orkestra Goričan povodom obilježavanja 25 godina.

U večernjim satima čeka vas koncert svih generacija Vlado Kalember i Srebrna krila te DJ Alan i band Noćna smjena za warm up i after. 

U nedjelju svečanom svetom misom u 11 sati započinje zadnji dan obilježavanja, a od 15 sati očekuje vas program streličarstva za djecu i odrasle, vježbanje gađanja na interaktivnim elektroničkim metama.

U 16:30 sati program se nastavlja uz nastup mažoretkinja i pripremu međimurske turske kave s rumom i jajetom by Mateja Munka. Od 17:30 sati na redu je smotra KUD-ova te nastup tamburaškog sastava Vragolani. U sva tri dana uz mnoštvo zabave za sve mještane, najmlađe očekuje i lunapark.

www.sjever.hr / gorican.hr
21.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.