Now Reading:
Dobra epidemiološka situacija u Međimurju: u posljednja 24 sata isti broj novozaraženih i oporavljenih
Full Article 1 minutes read

Dobra epidemiološka situacija u Međimurju: u posljednja 24 sata isti broj novozaraženih i oporavljenih

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađena su 23 uzoraka, od čega je evidentirano pet pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 21,7 posto pozitivnih od broja testiranih.

Brzim antigenskim testiranjem potvrđen je jedan pozitivan nalaz na SARS-CoV-2. Iz drugih županija javljeno je da je PCR-om dokazan SARS-Cov-2 kod jedne osobe s prebivalištem/boravištem u Međimurskoj županiji.

U protekla 24 sata oporavilo se sedam osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 28. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 125.913 uzoraka, ne računajući testiranja građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitaliziran je jedan pacijent pozitivan na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata nema hospitaliziran je jedan pacijent, nema otpuštenih ni preminulih osoba.

Cijepljenje se provodi petkom od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec.

Cijepljenje subotom provodi se svake prve subote u mjesecu.

www.sjever.hr/medjimurska-zupanija.hr
21.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.